Voorbereidingen voor Twents Inwonersforum in volle gang!

23-03-2023

Op 1 april is het zover. Dan vindt de eerste bijeenkomst van het Twents Inwonersforum plaats. Dit is een bijzonder moment: dit is namelijk het eerste burgerberaad in Twente.

Dat niet alleen: het gaat over belangrijke onderwerpen die bijdragen aan de leefbaarheid van onze planeet en de toekomst van volgende generaties. 

Rond 9 maart 2023 ontvingen 30.000 inwoners een uitnodiging voor het Twents Inwonersforum op de deurmat. Deze inwoners konden zich aanmelden om mee te doen. Uit deze groep aanmeldingen hebben wij een selectie laten maken door onderzoek- en participatiebureau EMMA. Het doel? Een groep van 100 inwoners die mooi gemengd was. Dus mensen uit verschillende gemeenten, man en vrouw, jong en oud. Dat is gelukt!

Op basis van die selectie hebben 100 inwoners een mail ontvangen dat ze mogen deelnemen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Op 1 april komt deze groep inwoners voor het eerst samen. Wij kijken ernaar uit!

Via deze website zullen wij tussentijds updates geven van het proces. Zo kunt u op de hoogte blijven, ook als u niet bent uitgenodigd om mee te doen.

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen